torsdag 21 mars 2013

Glass av polisen..

Kylan håller på att knäcka mig så allt positivt som händer försöker jag ta fasta på.

Det har pipit i omgivningarna här hemma.  En ihållande pip signal..typ som ett larm eller att kylen/frysen står öppen. Signalen har pågått några dygn och inte förens i förrgår kväll lyckades jag lokalisera den tilll grannhuset.

Huset står obebott sedan den gamle mannen flyttat in på något boende och anhöriga håller uppsikt på huset inemellan..som dom säger på västkusten.

Jag bad älsklingen ta kontakt med de anhöriga igår fm, vilket han gjorde och dom skulle naturligtvis kontrollera vad det var som pep.

När älsklinen senare under dagen lagt sig för att läsa hörde han att det var sktivitet utanför. Inte ovanligt eftersom det bor folk här men den lilla hunden morrade och voffade som tusan. Det föranledde då älsklingen att resa på sig och titta ut för att kolla vad det var hunden signalerade.

Polisbilen..två poliser som pratade i telefon..jaha..någon hade ringt polisen eftersom någon också hade funderat och oroat sig för pipljudet.

Älsklingen gick såklart ut och betättade om kontakten han haft med de anhöriga och drt i grevens tid eftersom låssmed var i färd att tillkallas..polisen visste ju inte att huset var obebott.

Tack Stawros..som med ditt morrande kunde förhindra att polisen behövde ta sig in i huset.

Polisen berömde den lilla hunden och tslade om för husse att de tyckte att den lille greken skulle få en glass för sin insats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar