måndag 29 juli 2013

Kors i taket...

Nu var det riktigt länge sen. Blev upplyst häromdagen att jag inte bloggat sedan i påskas och det kanske stämmer.

Har liksom haft fullt upp och dagarna på jobbet tillbringas framför två stora bildskärmar så ögon och hjärna är måttligt intresserade av att kvällarna ska fyllas med bildskärmsinformation.

Sommarn har lidit eller det har inte varit något lidande alls ..den har varit HELT FANTASTISK..ALLDELES UNDERBAR men den har gått fort. Vi har redan hunnit till slutet av juli..tänk!

Det har hänt mycket sen sist men det är liksom själva livet som lever på..födelsedagar..semestrar..hundar..ungar..släkt och fina vänner. Det händer ju liksom grejjer hela tiden.

Prinsessorna växer så det knakar och lillPrinsessan fyllde 3 år i lördags. Prinsen har jag int träffat på ett tag och jag längtar <3 .="" p="">
Hunden Stawros har haft en händelsrik sommar..han har knäckt koden till att bada och simma är skönt!..han har fått smak på att åka motorbåt och är numer hela områdets favorit. Barnen kommer och ringer på vår dörr och frågar "kommer Stawros ut?" och det gör han såklart sen leker han med ungarna och alla har jättekul (jodå, någon av oss är naturligtvis med och bevakar lekandet..du vet, barn är barn och inte alltid snälla!)

En av sommarens höjdpunkter var Robbie Williams på Ullevi ..vilken artist..vilken scen- och kameranärvaro. Det kommer jag att leva på länge! I sällskap med nära och kära gjorde upplevelsen, om möjligt, ännu starkare.

Höjdpunkternas höjdpunkt kommer att ske den 24 augusti då Storprinsen ska ingå äktenskap..bröllop stundar alltså! Förberedelserna inför den händelsen har pågått ett tag. Köpt två klänningar då jag inte kunde bestämma mig för om det första inköpet var en "tantklänning" eller inte. Efter att ha anlitat min kära vän Annika som stylist så är jag nu outfitad utan tantlook ..eller kanske lite då men vad gör det :)

Haha..alltså..har nu fått på pränt de stora dragen sedan april på 29 rader...vi får väl se när jag dyker upp här igen.

Njut av sommaren och värmen..det gör jag, även om det regnar här just nu. Det behövs..det är tort som tusan i marken så MER REGN ÅT FOLKET OCH NATUREN!!!


 

2 kommentarer:

  1. emil van den berg29 juli 2013 12:05

    Mycket bra skrivet kära mor!

    /minstingen

    SvaraRadera
  2. Finaste och bästa minstingen <3

    SvaraRadera