lördag 3 november 2012

Har inte slutat..

blogga men jag har inte haft tid och ork.

Jobbar heltid och har världens roligaste och meningsfullt jobb med fantastiska jobbarkompisar R O L I G T!

Jobbet är nytt och inget går på rutin än så det går åt energi kan jag lova! Kvällarna finns inte eftersom det ska fixas käk..diskas *i bästa fall* och sen döööör jag framför soffan.

Försöker komma framåt i rustprojektet och målar ngt penseldrag mellan kvällsmaten och döendet på soffan men..thats it = osocial! Det får varaså ett tag..det kommer att lägga sig tillrätta. *tur att man är gammal och varit med förr*

Den här helgen går i barnvaktandets tecken..Sessorna och farmor har haft heldag på Erikslund och såklart har IKEA fått besök.

Ett under att vi kom hem! Lillsessans vagn var F U L L P A C K AD med nyinskaffat.

De tre barnbarnen fick vinterkläder och sen fraktades ljus..gardinskenor och div tillhörande delar till den kreatioon som ska ersätta garderobsdörrarna i hallen..det kommer bli SKITSNYGGT! Dyrt blev det men det var det värt!

Glömde det viktigaste men jag kommer hitta en lösning på det om inte lika bra som det uttänkta..hmmm.

Nicole..jag har köpt "kladdkaka" som ska eldas upp så fort jag blir ensam och kan njuta..till dess brinner äpple och kanel som vanligt :)

Sessorna sover..nybadade och vaktade av den lilla hunden Stawros.Har erbjudit hunden att gå utoch kissa..inget intresse ALLS för nu har han en viktig uppgift som han utför med noggranhet :) ..han ligger som ett plåster bakom storprinsessans rygg och rör sig inte ur fläcken..lyfter inte ens ett öra när jag skramlar med halsbandet.

Sessorna kvartade in för en stund sedan efter ett bubbelbad med både skum och bubblor. Hår- och tandborstande på det *pust* ..det är pyssel med de små damerna kan man säga;)

Nu ska jag fråga hunden om han kan tänka sig gå ut igen..sen ska jag bära sängen på ryggen en stund!

1 kommentar:

  1. God morgon :)

    Låter som en mysig helg, speciellt det där med kladdkakan XD Jag hoppas verkligen att du tycker om den. Annars får du bussa greken på mig :P

    Kram!!! ♥

    SvaraRadera