lördag 26 januari 2013

Gott och blandat..

Lördag och klockan är 07.00.

Har varit uppe och "skruttat" en hel timme. Resten av den lilla familjen sover skönhetssömn och mörkret ligger tjockt utanför fönstret. -5°c ute..rena sommartemperaturen :)

Skönt att det är mildare för den senaste veckan har det varit fruktansvärt kallt..lederna värker och jag har känt mig osmord. Det knakar i knän och fingrar när kylan tangerar -15°c och ända ner mot -20° ...jaa då gnisslar det om mig.

Livet lever på. I går fredag nåddes jag av den stora nyheten att Henke och Carro har förlovat sig och bröllop planeras till sommaren. JÄTTEGRATTIS!! Tänk..få gå  på bröllop..det var längesedan! Tror faktiskt inte folk gifter sig i samma utsträckning som för så därför är det extra skojjigt när det händer i la familia :)

I veckan blev det också klart att jag fr o m 1 februari är tillsvidare anställd på den tjänst jag har varit inhyrd på sedan i oktober -12. *hoppar upp och ner och viftar med armarna* så kul tycker jag att det är. Från IT-tekniker till titeln IT-konsult med Cosmic-applikationen som specialområde.

Som jag skrivit tidigare blir bloggandet inte lika frekvent som tidigare..av naturliga skäl. Det känns inte lika stimulerande att hänga vid datorn på fritiden eftersom jag hänger där 8 timmar om dagen..blir liksom mätt.

Fick nya skärmar på jobbet i veckan och jag har en fantastisk arbetsmiljö speciellt när man som jag har något helt annat att jämföra med. Två stora LED 26tumsskärmar som är mycket vilsamma för ögat. Det blev så skarpt att jag måste gå till optikern och skaffa mig nya terminalglas för att få anpassningen optimal.

Lördag och ledig (y)

Prinsessornas pappa och Prinsessorna vill hänga med farmor på stan. "Jag har så ont i halsen..jag måste ha en ny halsduk" var hälsningen från Storprinsessan igår. Hmm..enligt pappan var det inte så farligt med halsontet..inte ont alls faktiskt utan mer en manöver att få omgivningen att förstå att hon vill ha en ny halsduk:)

Så det blir Centrumshopping idag. Om jag känner efter så fick jag helt plötsligt ont i axlarna..behöver nog en ny stickad kofta från halva priset på reapriset så blir det nog bra med axlarna ;)

Den nya lilla S3an ska också nördas med...det ser jag fram mot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar