tisdag 8 januari 2013

Det är livet..

som gör sig påmint! Livets deg snor ihop sig själv och det går inte att surfa in på recept.nu för att få exakta ingredienser utan det blir som det blir.

Ibland blir livsbrödet hårt och smakar illa och ibland är det sagolikt saftigt och gott men se ingredienserna ..dom bara blir.

Har just klarat av en antibiotiakur på 7 dgr..haft en TOKförkylning i 14 dgr. Igår när jag la mig på soffan konstaterade jag att "Wow..jag mår rätt bra!" ..idag på eftermiddagen TOG DEN JÄVLA FÖRKYLNINGEN OM!! eller om det är en ny men förkylning är en ingrediens som hör till säsongen och vad är väl en förkylning ( till) om man jämför.

Sitter vid dubbelskärmar hela dagarna så datorbehovet är mättat..därav låg frekvens på blogginlägg!

Försöker hålla mig uppdaterad vad som händer och sker och jaa..joo det är nog så att Facebook står för den mesta informationen eftersom appen finns i mobilen kan jag hålla mig uppdaterad till och från jobbet.

Det där jävla FB ställer till det för människor! Arena för mobbing, skitsnack och konspiration ..det är vad FB bjudit på vid mina sista uppdateringar.

Folk stjäl statusar och kommenterar. Det senaste är att man "dumpar" (fotar) någon annans status som man också kommenterat ilvilligt, sen lägger man dumpen (bilden) på sin eget konto och "skitar ner" den ursprungliga statusen. Ja..det också..man ser till att blocka den ursprungliga inläggsskrivare och på så sätt stryper möjligheten för ägaren av inlägget att se vilken skit som skrivs. VARFÖR SKAFFAR MÄNNISKOR SIG INTE ETT LIV?? *vet..lånat*

Livets bröd räcker inte för evigt så varför inte försöka odla kärlek ärlighet och vårda vänskap istället för att ägna energi åt att kränka andra människor.

Hur tänker folk nuförtiden?? *vet..gammal* men bättre att vara gammal och snäll än yngre och elak!!!

6 kommentarer:

 1. Nu kände jag mig träffad, fast det var från Twitter, och statusen var min, och han jag blockade skrev grogghagga, hmm, inte jag va :o ♥

  SvaraRadera
 2. Nejnejnej..det var inte dig jag menade..inte på det viset. Tänkte inte alls på det när jag skrev eller också gjorde jag det omedvetet..inte meningen <3

  Neej..det har varit en del yngre (unga) närstående som blivit utsatta och plockat bort FB kontot för att de känner sig kränkta av dessa "Statustjuvar"

  Det ogillas av mig eftersom yttrandefriheten inskränks..och det ogillas.

  KRAM <3

  SvaraRadera
 3. Hmm :( Jag förstår, tråkigt att det måste bli så :/

  ♥♡♥♡♡♡★★☆→

  SvaraRadera
 4. Amen to that!!

  Jag undrar minst 10 ggr varje dag varför jag har fb?! Jag kommer aldrig fram till något bra svar och ändå har jag kvar kontot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. S k i t, det hände något som gjorde att jag var

   Radera
 5. Vad Linda...vjorde att jag var??..

  KRAM

  SvaraRadera