fredag 19 oktober 2012

Sammanfattning..

Fredag ..tidigt!

Somnar tidigt och vaknar tidigt. Hjärnkontorets arbetsminne jobbar som tusan med alla nya applikationer som ska läras in. Nya flöden i arbetsätt och ny fräsch utrustning.. nya ansikten och nya namn som ska paras ihop. En liten sammanfattning av veckan så här på fredagen..mycket nu skulle rubriken kunnat vara men den har jag använt förut.

Det är fantastiskt att trivas på jobbet..och det trots att det är mycket nytt. Har en mycket bra arbetsmiljö med "det senaste" vad gäller utrustning. Den teknologiska kunskapen är hög och det gör att också arbetsmiljön blir bra.

Fredag och jag ser fram mot helgens ledighet. Ska måla lite..hallen är nästan klar så det blir skönt när det tredje delprojektet av fyra är i mål. Det går att avbryta efter den tredje etappen OM man känner att "rustprojektet " behöver vila till sig lite men å andra sidan går det att fortsätta också eftersom det blir så fint att MAN..läs JAG vill att det ska bli fint överallt ;)..så..vi få väl se.

Har ff ingen telefon så maila om du behöver nå mig. Avvaktar månadens nysläpp och tror att priserna på läsplattor och kanske androider kan komma att "kriga" lite..vem vet!

Ta tag i dagen! ..Tjing!

4 kommentarer:

 1. Låter som om du kommer få det bra på nya jobbet!
  Trevlig helg! Och du, vila lite också. ;-)

  KRAM <3

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig blogg! Mungiporna åkte uppåt direkt trots gråregnet ute!
  Trevlig helg! /Johanna


  SvaraRadera
 3. Tack finaste vänner♥ och detsamma ♥

  Välkommen Johanna ♥
  Känner vi varandra? om inte så är du lika välkommen ändå :)

  SvaraRadera