söndag 16 december 2012

God fortsättning..Jo men så säger man väl efter jul!?!

Vi firade ju jul i går..som traditionen bjuder! Jo det är tradition sedan några år tillbaka och det är så skönt att tidigarelägga firandet av alla möjliga skäl.

Barnen får dessutom en julafton till och tomten kom ju såklart.

Det är obetalbart att iaktta barnen och deras känslor för Santa. Minstingen skrek..den näst minsta satt bredvid sin mamma i soffan och skakade hel och hållen av rädsla och Storprinsessan med sina 6 år *tårögd* ..som fortfarande tror på tomten och ögonen lyser av lycka i tomtens närvaro..hon till och med lovade Tomten att bjuda på en tallrik gröt om hen skulle komma tillbaka på julafton.

Den lilla Prinsen hade magsjuka och kunde inte vara med men jag kommer se till att träffa honom i jul ändå..stackars lillprinsen.

Den lilla greken Stawros har såklart haft ett arbetsamt dygn då flocken blev jättestorstor och övernattningsgäster som behövdes vaktas. Julklappar fick han också..såklart! Av allt arbete blev han så trött att han fick lov att sova middag med matte och husse som också var helt slut..två timmar sov vi..GÄSP!

Ja just det..hunden var inte riktigt nöjd med lillPrinsessans julklapp..riktigt förbannad var han på den röda balanshästen som förutom att den var röd också var betydligt större än honom själv..jesus, vad han skällde!

Trevligt var det och jag hoppas alla kommit välbehållna hem till norr och söder!

Tack för en RIKTIGT GOD JUL!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar