lördag 16 juni 2012

Ingen sovmorgon..

God Lördag!
God nattsömn? ..bara för vissa. Själv har jag sovit som en stock men den lilla greken väckte husse 02.30 för att han var tvungen att bajsa. Sen var det min tur att väckas ngn timme senare ..då var det dags igen.

Han har ätit för mycket gräs den lille Stawros! Han är som en kossa ..älskar nyklippt gräs men det blir för rörigt i magen på honom.

Vädret? ..inte på topp alls! Mulet..jacka på men inget regn , än så länge!

Vi ska fortsätta med rusten idag. De nylaserade grå hyllorna ska monteras sedan ska ALLA böcker plockas upp så vi kommer åt att måla den andra sidan av rummet. En hel del målning återstår men det kan man pilla på med bara det blir lite fria golvytor.

Kartongerna med böcker går helt enkelt inte att flytta någon annanstans ..DE VÄGER BLY..så de måste packas upp innan det går att göra något mer.

Fotbollen..Sverige får ta bollen med sig och åka hem. DET betyder att EM inte blir lika roligt..tydligen! Kanske det betyder att rusten går lite fortare (Y)

2 kommentarer:

  1. Önskar bara att de kunde stoppa sändningarna åxå så vi fick se annat än fopoll!

    SvaraRadera
  2. Exakt! ..såg på Nyheterna i morse..thats it..sen har ja inte sett på tv sen..jaa,gud vet när!

    På Nyheterna i morse fick jag iaf veta att vi haft bombdåd här i Västerås.."smällen hördes i hela stan" sa poliskvinnan dom intervjuade men jag har inte hört nåt! Ngn galning igen..gud vad galningar det verkar finnas!

    KRAM <3

    SvaraRadera