söndag 5 augusti 2012

Borde sova..

Jaa..borde verkligen gått och lagt mig för länge sedan men har lite halvångest att helgen bara försvann!

Det händer saker i människors liv..hela tiden och ibland förstår man inte varför livet tar såna svängar. Ibland tror jag att människor prövas och den där "Det som inte dödar, stärker en" ..Jaa..det är säkert så men neej..inte alltid.

Vänner..riktiga vänner..dom ska man vara rädd om ! De är nämligen inte så många.

Eftersom jag lever ..åtminstone delvis..ett liv i sociala media så vet jag att många har långa långa listor med vänner..hundratals men se det köper jag inte..bekanta..kanske flyktiga men RIKTIGA, ja det har man några få.

Riktiga vänner ska man vara rädd om..inte göra sig av med hur som helst. De är värdefulla och det oftast ömsesidigt.

Jodå..det går att få RIKTIGA Cybervänner. Det går alldeles utmärkt att hitta den stora kärleken på nätet också..det är ju jag den första att skriva under på. Cybervännerna lär man ofta känna på ett speciellt sätt för det skrivna ordet är något man tolkar vänner emellan och när man blir van att använda språkets möjligheter till ärlighet..att lyssna och dela åsikter så är det ett fantastiskt sätt att lära känna någon.

Så..tänk efter innan du sågar vänner..de RIKTIGA! De växer inte på träd och tänk efter ordentligt för det måste finnas en förklaring för det gör det alltid annars gör man sig inte av med RIKTIGA vänner!

Sov gott och har du tur så kanske Gudrun är med dig!

1 kommentar:

  1. Kunde inte sagt det bättre själv ;)

    Nu SKA jag sova, god natt :) ♥

    SvaraRadera