måndag 20 augusti 2012

#Terror på nätet..


I förebyggande syfte kommer jag att stänga av de öppna kommentarerna igen. Det gör jag för att skydda dig för de kommentarer jag kommer få efter detta inlägg..bara så du vet så ta det inte personligt!

Efter den här dagen är jag säker på att människor får för lite kärlek..omtänksamhet och en god uppfostran i det att man får lära sig som liten hur man uppför sig mot sina medmänniskor.

Droppen var när jag fick återgivet hur en anställd bemöter en "kund" i ett möte. "kunden" får inte uträttat det hen behöver utan frågar första bästa människa som ser ut att ha en tillhörighet till stället hen var "kund" hos och inleder med "Ursäkta" i ett försök att fånga uppmärksamhet för att kunna fråga.

Hyfs och fason.."ursäkta!"

Till svar får hen "Neeej"..."Vad vill du då?"  och då inte i ett skämtsamt tonfall utan märkbart besvärad..rent av tjurig. Innan "kunden" hinner säga något fortsätter den anställde.."Vi har faktiskt lunch här!"..i samma anda..tjurig och otrevlig.

FY FAN VAD TRÖTT JAG BLIR!!..kan man som vuxen i egenskap av anställd gå en kurs i hur man bemöter sina kunder..du vet.."VEM ÄR JAG PÅ JOBBET FÖR"

Det var droppen.

Bägaren har sipprat över kanten sedan en tid tillbaka men nu blev det översvämning...syndaflod närmare bestämt.

Efter att noga ha övervägt om jag ska skriva om detta har jag bestämt mig… av en enda anledning 

Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad Martin Luther King

..nu går min ilska i pränt!

Jag har ju fått tagit emot en del hot här på bloggen ..mest idiotiska kommentarer men också en del hot. Det är ingenting mot min vän Nicole  får ta emot..i stort sett varje dag under 2 år faktiskt av denne otroligt ondsinte nätterrorist ..hans namn är inte värt att nämna.

Han hotar..mordhotar och trakasserar. Öppnar konton på olika nätforum med ett enda syfte ..att hota, smutskasta och terrorisera.

"Polisanmäl" är de råd som haglat över Nicole.."gör si och gör så"..ALLA utom ett fåtal anhängare av denna terrorist har efter egen förmåga försökt stötta i att göra det enda rätta så att den svenska lagen får möjlighet att avstyra #terrorismen hon utsätts för.

Den svenska lagen…eller lagarna,  för vi snackar upphovsrättslagen när han stulit copyrightade bilder som han publicerat..vi snackar stalkinglagen när han hotar och förföljer..vi snackar mordhot, olaga hot, sexistiska kränkningar med pedofiliska inslag  jaa..listan kan göras bra mycket längre.

Senast idag uppmärksammade media att "mobbing " på nätet nu ska utredas. Påkommet av Datainspektionen som vill bötfälla de som ägnar sig åt nätmobbing. Förra veckan läste vi om kändisen från #Lyxfällan som stalkats av en kvinna och vips hade polisutredning startat direkt.

SVERIGE OCH VÅRA SVENSKA LAGAR ÄR INTE TILL FÖR ALLA!!!

Polisen utreder INTE det som beskrivits i ALLA de polisanmälningar som hon gjort. Hur  MYCKET dokumentation som helst..vilken analfabet som helst kan läsa HUR hon hotas att mördas titt som tätt men polisen väljer att ägna sig åt annat..tar det hela inte på allvar.

Nu börjar den där jubelåsnan till terroist att prata ÅT mig...tar sig friheten att återge tankar jag inte ens har tänkt DET GÖR MIG HELIGT FÖRBANNAD!


Nej då..den ÄRTHJÄNAN bryr jag mig inte om utan det är den svenska SK rättsäkerheten som är det STORA TRAUMAT!

Den finns inte..#rättsäkerheten!

Vad fan har hänt #Sverige? Varför gäller inte #yttrandefriheten..#grundlagsskyddad ..eller? Varför blir man inte tagen på allvar när man blir utsatt för brott? Hur kan #Polisen låta bli att utreda #mordhot? #Stalkinglagen—har den skapats för att kändisar ska få uppmärksamhet i media?
De slutsatser jag drar av den senaste tiden hat och hot på nätet är att:
Det är helt ok att #mordhota! Det är helt ok att #kränka och #trakassera!

#YTTRANDEFRIHETEN..om vi börjar göra avkall på den jaa då kan vi säga god natt till demokratin.# Polisen har nämligen blockat min vän på både FB och Twitter när hon försökt göra dem uppmärksamma på hoten och kränkningarna som strömmar in..helt sjukt är det.

Ta bladet från munnen och bekämpa näthatet! Bli aldrig likgiltig inför det onda! Det har varit en sanning för mig..har varit..säger jag för jag vacklar i den tron. Får det onda fotfäste och segrar..ja, du förstår ju själv!

Kommentera gärna..jag granskar innan jag publicerar och det har inget med yttrandefriheten att göra utan jag väljer den säkerhetsnivån för att skydda mig och dig mot nätterrorism!

1 kommentar:

  1. Saknar ord... Jag är bara så trött på att slåss hela tiden :'(

    SvaraRadera