fredag 24 augusti 2012

#Terrorn forsätter..

Fredag ..en alldeles bedrövlig dag!

Sen..rätt som det är vänder hela bedrövligheten med ett telefonsamtal..känns bra att vara eftertraktad;)

Terrorn på nätet ja, ..den pågår!

Egentligen fungerar den här stalkern..Stalker Ärthjärna..som vilken annan man som helst som har de där besvären. Vilka besvär? Jomen de där att vara kontrollerande och maktlysten ...klassiskt i kvinnomisshandelsfall och våld i nära relation.

Neej..just det, i det här fallet handlar det inte om någon nära relation för han känner inte den han stalkar. Man förstår också att han har väldigt dåligt begrepp om vem det egentligen är ha ger sig på för nu svänger han kvasten hej vilt på Twitter.

De senaste hoten i Nicoles blogg har ändrat karaktär..nu kräver han att hon SKA göra en massa. Jo, du hörde rätt..Nicoles stalker KRÄVER i punktad lista saker som hon..Nicole..MÅSTE.

Alltså..Stalker Ärthjärna som inte känner Nicole påstår bla annan skit att HAN INTE är den person som hotar och mordhotar och stalkar och NU kräver. Det trots att han han använder sina konton att logga in och kommentera med..avslöjad..haha neej inte ett dugg. IPnummret stämmer så till den milda grad in med hans eget men det är inte han som skriver hoten..han skulle nämligen ALDRIG skriva undder hot med sitt namn ..säger han.

Att säga är en sk och göra...något helt annat.

Undrar hur läbnge han ska orka lägga energi på att hålla på så här. Jo då..han har barn men vad dom gör när Stalker Ärthjärna hänger framför skärmen 24/7 för att kontrollera Nicole...jaa, det vet man inte..det kan ju inte vara kul oaf att ha en hängande stalker därhemma!

Hans virrvar i hjärnan skapar ganska roliga förvecklingar emellanåt..mig har han blandat ihop med en kvinna på Twitter..tror jag.. och jag undrar om hon förstår vad han menar när han skriver i sån anda han skrev till mig förut.

Rätt som det är hittar han ett namn om han tror sig känna igen och då minsann..då sägs det sanningar. Folk måste ju fundera över hur det står till..och det borde han göra själv också..eller ta sin medicin om det nu är så att det bor flera personer i en och samma kropp!

Nu är det helg..jaha.jo just det efter det där telefonsamtalet har jag en massa att göra så jag vet vad som står för dörren i morrn bitti.

Trevlig helg på dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar