lördag 15 september 2012

#Hacker..

så här på nattkulan har jag nästan lyckats hacka mig in på kollegans kapade hotmailkonto..ganska nöjd men har inte nått ända in men det kommer jag lyckas med i morrn när jag får rätt uppgifter från kollegan..kan ju liksom inte ringa nu :\

Har Prinsessorna här..de sover så sött otroligt vaktade av den lilla greken som ligger tätt tätt intill storprinsessan. Det är så gylligt att jag nästan blir tårögd.

Vi har ju varit på piratkalas och sessorna var så trötta när vi kom hem så det blev raka spåret i säng..ja vi hann med en korv med bröd först men sen blev det godnatt.

Jag vet faktiskt inga ungar som är så lättsövda som sessorna..helt okompliserat jämt. Jag tände en liten lampa för jag tänkte att det är skönt att ha en liten lampa som lyser ifall det ska upp och kissas eller nåt men aj så fel det blev.."kan du släcka lampan!!" ropade den stora sessan.."jag kan inte sova om det är ljust".

Nu sitter jag här i min ensamhet..älsklingen spelar rock n roll i studion och hunden har ju ett vaktjobb att sköta så jag får väl sitta här och vänta på att virusscanningen ska bli klar.

Fick träffa prins Ville idag också..han är verkligen den gladaste och smidigaste prinsen ever <3 nbsp="nbsp">

3 kommentarer:

 1. Men du, ang hotmail, minns du när min blev kapad, några samtal med Microsoft och den var min igen, testa det? ♥

  SvaraRadera
 2. Jag minns det Nicole och kollegan har ringt och mailat men inte lyckats med att få åtkomst till sin hotmail det är därför jag håller på nu.

  Det finns en säkerhetsfunktion som gör att man kan identifiera sig..med ett eller flera nyckelord och nu ska jag testa igen när jag fått kollegans nyckelord..det är bara att hoppas att hon minns rätt! ♥

  SvaraRadera
 3. Ja, jag minns att de var hårda på Microsoft...

  Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera