måndag 24 september 2012

Nedräkning..

har börjat! Det efter att varit golvad hela helgen..utslagen av gonggongen *stavas det så?..ser konstigt ut!*

Världsliga ting.
Rättar prov..står mig upp i halsen just nu. Tänk om alla kunde svara som jag gör..tydliga rätt eller fel ;)

Det blir energikrävande rättningar om prov ska rättas med parametern "hur har den här personen tänkt just när detta skrevs!?!" MEN eftersom jag är humanist och väldigt lberal anser jag att varje svar ska vägas för att demokratisk ordning kunna bedömas på rätt sätt. Den skolan har jag gått i och så tycker jag det ska vara.

Självklart finns det givna svar ibland..det kan bara vara rätt eller fel men när man utbildar i ämnet Datakunskap och Programhantering så vet vi alla som hanterar mjukvara att man kan göra saker på fler än ett sätt så det finns ofta flera alternativa svar *vissa hade jag ingen aning om* ;)

Rättvist ska det  vara i alla fall.

Men som sagt..nu pågår nedräkning och det är knappa 3 veckor kvar som IT-pedagog. Eller IT-pedagog är jag ju utbildad till men nnu blev det dags att ta klivet över till tekniken..IT-tekniker..ligger fint i mun känns det som :)

Tror att det kan bli riktigt bra med kombinationen pedagog-tekniker Det brukar ju nämligen vara så att tekniker är specialister på tekniken och sällan speciellt pedagogiska i sitt utövande *finns undantag*

Pedagoger kan ibland vara så pedagogiska i sin framtoning så det nästan blir jobbigt men det är ofta i all välmening..man vill liksom att mottagaren ska förstå det man sänder ut så därför tror jag det kan bli bra..lagom liksom.

Kommer att få anledning att återkomma i ärendet..DET är jag helt säker på.

Nu ska jag rätta färdigt! Det är inte så lätt när man är förkyld i den där jävla ischiasnerven..vad ska man med en sån till..suck!

Vill du söka jobbet jag håller på att avsluta ...
IT-pedagog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar