måndag 3 september 2012

Höstlikt..

och jag borde byta header!

Tusan ..redan september och nu kommer alla födelsedagar att rulla in snart...eller de har redan börjat.

Borde finlira morgondagens lektioner men jag har verkligen järnkoll..vet exakt vad som behöver hinnas med för att alla ska hinna bli klara till kurs-slut om 5 veckor.

Har jobbat alldeles för länge i dag och har ju lovat mig själv att INTE tulla på tidsramarna..det är nämligen inte jag som bestämt hur mycket tid jag är anställd..och eftersom jag har lovat mig själv för ganska många år sedan att jag är klar med ideellt arbete så..jaa..då blev det ingen tid till planering idag!

I morgon blir också en spännande dag när vår nya..eller nya begagnade (1 år) kyl och frys anländer..kommer bli väldigt bra..väldigt!

Eftersom jag har väldigt lätt för att "snöa in" på helt onödiga projekt så har jag nu i dagarna utvecklat ett redan tidigare igångstartat.."Byta till energilampor"-projektet. Lampprojektet har nu utökats till att omfatta "sätta timers ÖVERALLT där det går"

Har fått för mig att det sparar energi..men tusan ..inte är det snyggt inte..tjocka grejjer som hänger ut över kontakterna. Försöker dölja så gått det går och nu måste det åkas till IKEA igen för att få dessa energisparande grunkor på ALLA ställen där det går..nördigt va?

Skulle faktiskt behöva lugna ner mig lite men det kan vara farligt att sätta sig ner på händerna och känna efter hur det känns att sitta still..då kan man nämligen få en massa symptom man inte känt att man har..och såna vill jag inte ha!!!.

Nu..kvällskiss i mörkret..ficklampa ingår i utrustningen i fall det ska bajsas också :)

4 kommentarer:

 1. Åh, köp lite ljus till mig, gärna den där nya kladdkakan, den doftade sååå gott! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kladdkakan..hmm..intressant! Den måste jag testa..svårt att föreställa sig doften :)

   ♥♥♥

   Radera
 2. Svar
  1. Då gör jag det också..förmodligen <3

   Radera