lördag 12 juni 2010

Sjukvårdsupplysning..

Lördagsmorgon i soffan..underbart! Lördagsvädret bjuder inte på något väder för husvagnsfrukost. Det har regnat och blåser rejält och det är småkyligt så det fick bli frukost i soffan med älsklingen..fint!

Blev väckt av telefonen och det var Prinsens föräldrar som var oroliga för det lilla 8-månaderslivet som drabbats av förkylning. Febrig, hostig och snorig så var han ju inte direkt pigg och alla hade sovit dåligt inatt. Fint att få förtroende för rådgivning och nässpray, mycket vätska febertagnig och vid hög feber har Alvedon ordinerats. Sittsova i bilbarnsstolen kan också funka för att hålla de små luftvägarna fria..brukar funka riktigt bra faktiskt!

Lördagen ska disponeras till lite hemmapyssel..tvätta bla..tvätthögen har växt till sig ganska rejält eftersom det funnits så mycket annat att hålla på med den senaste tiden. Eventuellt blir det en liten tripp till centrum för att köpa linnetyg att sy brallor av..kanske.

Fotbolls VM ska ju bevakas också..har ju tippat och min kollega har gjort en webbsida där jag och mina arbetskamrater kan följa våra tippade resultat. Kikade på källkoden till sidan och han har gjort ett imponerande jobb med att programmera alla if, then, true, false kommandon för att få resultaten och ev poängvinster att hamna på rätt ställe. Kollegan rapporterar in resultatet och sedan fixar den programmerade koden uträkningen. För en fotbollsnovis som undertecknad gör detta att jag nu tycker det är riktigt spännande med fotbolls VM och jag såg båda matcherna i går. Resultatet?..nja kan väl säga att ingen av oss som deltar lyckades särskilt bra..får se hur det går med dagens spel!

God lördag!/e

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar