fredag 18 juni 2010

Oboy vilket vackert väder..

sjöng älsklingen på morgonkulan! Vet inte om man kan kalla Pepslåten för nidvisa i sammanhanget men inte fasen är det nåt vackert väder inte..jacka på och regncapen med för regn kommer det att bli..suck!

Väl framkommen till jobbet är det bara att fortsätta producera e-learning. Är inte alls nöjd med gårdagens production..fick liksom inte till det och den riktigt kreativa känslan fanns inte heller och då blir det svårare.

Läste en annan blogg och där stod:
“Creative thinking may mean simply the realization that there's no particular virtue in doing things the way they always have been done.”
- Dr. Rudolph Flesch,

Translated to swedish:
 "Kreativt tänkande kan betyda helt enkelt insikten att det inte finns någon särskild grund i att göra saker som de alltid har gjorts"
Intressant!

Så det är bara att köra nu..tråkigt är att jag måste göra om underlaget för dagens production eftersom vår datormiljö rensas på nätterna men jag får helt enkelt ta och göra ett gäng nya diktat för att kunna visa dikteringslistan och hur man "plockar upp" ett diktat för att kunna skriva en  digital journalanteckning.

CU!/e

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar