söndag 10 juli 2011

Mysteriet med den elektriska tandborsten..

Bra boktitel!

Jag är ju larvigt intresserad av felsökning och det kan gälla lite vad som helst. Genom att tänka logiskt kan man härleda fel och åtgärda!

I går kväll straxt innan sänggåendet dök det upp ett fullkomligt mysterium då jag hade borstat tänderna och skulle släcka lampan i badrummet. När lampan släcktes hördes ett svårlokaliserat surrande..jag tände lampan och surrandet upphörde..släckte och surrandet började omedelbart..hmm.

Det var älsklingens elektriska tandborste som satte igång att borsta förtvivlat när strömmen till laddaren bröts . Älsklingen tillkallades för att ta ansvar för sin borstande tandborste och när han lyfte den från laddaren satte den igång (så länge strömmen var på och borsten satt i laddaren var den tyst).

Jaha..problemet skulle kunnat få en lösning om tandborsten kunde ha öppnats för att avlägsna batteriet MEN den är helgjuten..fanns ingen liten lucka eller skruv eller ngt annat som möjliggör öppning.

Älsklingen löste problemet..för det var ju ett problem eftersom vi skulle gå och lägga oss..vi kunde ju inte ha en surrande tandborste i bakgrunden då hade jag blivit tokig!
Älsklingen bar således ner den surrande tandborsten i tvättstugan där den lindades in i en handduk och därefter stängdes dörren..TYST!

Nu på morgonen hade batteriet laddat ur så det är SLUTSURRAT för den tandborsten

3 kommentarer:

  1. Ha Ha.....Samma sak hände oss för två veckor sedan ungefär. Bara å inhandla ny, dom har bra priser på media Markt :-)

    1200 kr för senaste modellen som kostar 1700 annars :-)

    SvaraRadera
  2. Vad bra!!..för där var vi i dag hos "tysken" för att inhandla en mediapryll..tror du vi tänkte på tandboste?!?..så det blir då ett nytt "Tysklandsbesök"
    Haha..vad konstigt att ni också drabbades av galopperande tandborstar :)

    SvaraRadera