torsdag 28 juli 2011

Torsdagsreflektion..

och så blev det torsdag…var har veckan tagit vägen?

Även om det inte är augusti än så känns det som augustivädret kommit..fuktigt, varmt och kvällarna är mörkare och syrsorna spelar.

Har administrerat en del den senaste veckan..bla så har jag brevväxlat med CSN Förvånad. CSN har utvecklat en relativt  kommunikativ tjänst på nätet..”Mina sidor” där man kan se uppgifter som har med sökta studiemedel att göra…riktigt bra tycker jag tjänsten är.

Det som är mindre bra är logiken i själva uppgiftslämnandet. I dessa databastider med register för allt möjligt så verkar det som CSN har lite kvar att göra i sitt arbete med att vara central funktion för människor i Sverige som studerar. Förstår överhuvudtaget inte hur man som “ickesvensk” kan fylla i de blanketter som krävs för att få studiebidrag/studielån..det är som CSN har ett eget språk man måste lära sig först.

Onödig administration blir det när man behöver skicka in papper för att berätta att man inte kan berätta om studieresultat vid det av CSN beslutade datumet för att studieresultaten inte är klara eftersom studierna pågår. Det tycker man ju att CSN ska veta eftersom de beviljat bidrag för innevarande period.

Så var det den “lilla greken”..hmm. I går kväll när det var dags för kvällskissen kände jag att han var väldigt varm om tassarna. I natt har han gått upp och varit dålig i magen..IGEN. Tråkigt att han är så känslig i magen Ledsen. Jaja..det är inte på värstviset men lite skumt att jag fick truga i honom Canikur (bakteriebalans för hundmagar)..det brukar han älska. Avvakta och ingen mat ..bara vätska så får vi se vad som händer. Vill inte åka till Strömsholm igen!!!

3 kommentarer:

  1. Men att han inte blir bättre :( ♥

    SvaraRadera
  2. Jaa..så himla tråkigt men det går ju en tid mellan "skoven". Han har väl en känslig mage, lillgreken, och trots noggrann utfodring med medicinskt foder för känsliga hundmagar så går det inte att undvika att han SJÄLV plockar i sig olämpliga "godbitar" ute..måtte detta tuggande mogna bort:(

    Nu i kväll är han piggare och har inte gjort nr 2 sen i morse..det är ett gott tecken men men ..en dag i taget..vi får se i morgon hur lillmagen mår i morgon<3

    SvaraRadera