torsdag 14 april 2011

Leonberger vs Stawros

Googles väderapp visar stor sol och 4°c. Vet inte hur Google metreologen spår  men jag hoppas det stämmer med det som appen visar för då blir det fint i flera dagar.

Jaa..du har missat dagens finaste!! Den OTROLIGT stora Börje Leonberger kom för bi på förmiddagspromenad (70 cm hög). Han är så stor och så snäll och den lille Stawros blev så glad och fick busa med store Börje som lade sig ner och lät valpen hålla på.

FARS..hahaha..matten fick fart på dojorna och sprang in..upp för trappen ..hämtade filmkameran..ner för trappen..ut och väl framme av med linsskyddet och så kunde de sista minutrarna av det så fantastiska mötet förevigas!

Jaa det hade kunnat bli en fantastisk film OM den fiffiga matten som blev så jäkla ivrig i detta stora ..OM hon hade klickat på REC Skrattar då hade vi haft en film i klass med Lejonet Elsa (minns du den) men för fasen så vimsig man kan bli som matte. Det är bara hoppas Börje kommer tillbaka Rött hjärta

Tänk..lille Stawros var inte ens i storlek med Börjes huvud..DET VAR SÅ HÄFTIGT
STOR KÄRLEK

3 kommentarer:

  1. hahahaha

    Det blev en fin berättelse i alla fall ;) Jag hoppas Börje kommer snart igen innan Stawros växer för mycket för det hade varit kul att se dem två :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jaa..helt otroligt!! Den jättestora och den jättelilla så överens..riktigt fint!

    Jag ska ha filmkameran med mig ut hädanefter så jag kan visa här på bloggen för det var sevärt!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Man kan aldrig få för mycket bilder/film på djuren. Det är det som fyller hela datorn sen, men ack så viktigt när man blir lite seg är det bara att titta på några bilder sen blir man glad igen :)

    Filma på :)

    Kram!

    SvaraRadera