söndag 10 april 2011

Slut helg..

och snabbt gick det! Försvann kan man säga. Fick till ett Prinsessbesök i Prinsessornas residens i går ..så trevligt!

Tack Anna för fantastisk god lunch! Lillprinsessan har vuxit massor och hon var lite blyg för farmor så själva farmodern får göra tätare besök för så kan vi ju inte ha det.

Storprinsessan och farmor gjorde ett besök i “Hannas lekpark” .. döpt av storprinsessan. Där fick vi vara lite för oss själva och snacka. Joo Storprinsessan tycker om att snacka ..hmm undrar vem hon brås på. De har vilja båda de små liven och DET tycker farmodern är bra ..riktigt braRött hjärta

Jaa..i vår stävan att få en välmående trevlig vovve går matchen vidare. Den lille Stawros har också vilja ..en jäkla massa vilja och det är säker också bra men för en ovan hunduppfostrare så är det en match.

Google kan även användas i hunduppfostringssyfte ..lättare för mig som är “nätvan” att få svar på mina frågor på det viset än att läsa böcker. Google sök – “hur får man valpen att gå när den har halsband och koppel?” vips så får man en massa förslag ..riktigt bra!

Ny vecka strax och vi får väl se vad den innehåller! Nu blir det att äta något igen..fasen vad hungrig man blir av att vara hundägare Ler

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar