fredag 24 december 2010

God Julafton..

Sitter med älsklingen i julsoffan efter att har njutit av en fantastisk julaftonsfrukost med risgrynsgröt med kanel, socker och vispgrädde..kaffe och skinkmacka..man kan faktiskt inte ha det bättre än så här!

Avskalad jul.. skulle rubriken kunnat vara för vi har verkligen skalat bort en massa saker och det känns väldigt bra.

Ljus..kärlek..närhet och värme är det allra viktigaste..att veta att de närmaste har det bra och gör som dom vill en sån här dag när förväntningarna målas upp till max.

Den kommersiella julen är ju ruggig..i vår lokala morgontidning står att läsa att på jul- och annandagen kan man köpa 32 tums LCD tv hos tysken för nästan ingenting och tittar man igenom den senaste veckans reklamblad blir man ju helt slut på allt som ska säljas som julgåvor..behöver människor så mycket saker?

Ett julklappstips!! - ge bort lite kärlek..en 100-lapp till Stadsmissionen..drick ingen alkohol på julafton i manifestation för barnen som har rätt till en fridfull jul, om alla gjorde så skulle världen förbättras avsevärt!

Nu återgår jag till vår fridfulla jul i kärlekens tecken!

GOD JUL ALLA och TA HAND OM VARANDRA!

1 kommentar:

  1. På tal om Stadsmissionen...

    Jag har varit till Klaragården i Stockholm flera gånger med kläder...

    Men kolla detta... http://katidis.wordpress.com/2010/12/21/pressbyran-kastar-mat-istallet-for-att-ge-hemlos-lidl-forgiftar-sin-kastade-mat-sa-inte-hemlos-kan-ata-och-hm-klipper-sonder-klader-istallet-for-att-ge-till-valgorenhet/

    GALET!!!

    SvaraRadera