torsdag 16 juni 2011

Stanna..

Vem är duktigast på valpkursen?

Sååå himla lättlärd är han vår kärlek Stawros. Det är jättehäftigt när  kommunikationen funkar och igår skulle det viktiga “Stanna” övas. Med långlina och boll skulle avståndet bestämmas var  valparna skulle stanna. Eftersom vi övat lite på “stanna” skippade vi bollen och visade stannatecknet med handen i stället och han fattade direkt..stannade och la sig ner och låg tom kvar tills husse eller matte nådde fram med godis..sååå himla duktigRött hjärta

Det var nog ett litet “skrämskott” med racebajset i förrgår, för igår funkade magen perfekt så vi fortsätter hålla tummar och tassar att långtidsmedicineringen ska läka ut problemet i lillmagenHund

Torsdag och det verkar bli hyfsat väder. Dagen idag kommer avslutas tillsammans med syster Lola på kick off för höstens utbildning..kul!

4 kommentarer:

  1. Duktig grek!
    Min ena kines funkar kanon utom vid fåglar. Duvor är svåra att motstå springa efter. Den andra kinesen är inte direkt en lättmotiverad hund. Det visste jag ju innan så får ta det onda med det goda.

    SvaraRadera
  2. Haha..jaa de är olika hundarna:) Individer..och precis man får ta det onda med det goda.

    Tycker det är häftigt med växlingarna mellan att vara heelt euforiskt lycklig för att kommunikationen funkar för att i nästa sekund konstatera att det "han kommer ALDRIG få gå lös ngn mer gång"

    Kram

    SvaraRadera
  3. *gillaknappen på inlägget* ♥

    SvaraRadera
  4. ♥ Du är så fin Bunny..Du har alltid ngt snällt att säg♥a

    SvaraRadera