lördag 29 oktober 2011

Den där jäkla magkänslan..

Lördag kväll och vart tog själva dagen vägen?

Vaknade vid 8..frukosterade och efter en stund kom Älsklingen bärandes på en liten nyvaken lintottsprins. Han är verkligen den sötaste Prinsen på jorden. Glad och lättroad. Förmiddagen var vi ute då vi hade städdag här i samfälligheten. Älsklingen och lillgreken krattade löv till lillgrekens förtjusning..Prinsen och farmor lekte..rutschbanan är en favorit. Iförd glaonisar “malde” han upp och ner i  den blöta kanan men det gick förvånansvärt fort ändå..trots vätan.

Korvgrillning och fika med kanelbulle och Prinsen åt 2 grillade med bröd och en kanelbulle sen ville han ha nappen och vips så sov han..sov i dryga 2 timmar ute i vagnen sen var det dags att åka hem till Köping.

Därefter har jag klippt ner halva trädgården..sparat hälften tills i morrn.

Choice garden fick besök av två buffésugna utsvultna..vi åkte dit eftersom hungern inte stod ut med någon matlagning…det är gött att vara lat ibland Blinkar 

Handlade på hemvägen och väl hemma bar vi in den av älsklingen fyndade nyfrysen..halva priset på Elgiganten idag..så najs när det går åt mycket frysutrymme till hundens färskfoder.

Så ..har nu landat i den berömda soffan och ska se Så mycket bättre som omstartar ikväll. 

Magkänslan..jaa då var det så att jag läste ett meddelande och direkt signalerade magen att det är något tråkigt som hänt eller håller på att hända Ledsen Neej jag har ingen aning ..än..känner bara på mig:

Som sagt lite distraktion då..Så mycket bättre i 4an!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar