måndag 3 oktober 2011

Strömsholmsbesök..

Nej nej..du behöver inte oroa dig.. vi har INT behövt åka till Strömsholm!!

Rubriken talar om att jag haft besök här på bloggen från Djusjukhuset Strömsholm *skrattar*. Vi får väl se om de tänker ringa upp för att ta del av våra erfarenheter..dom borde kunna tipsa om att OM man får en hund med såna symptom som Lillgreken från Västerås haft..DÅ..bland det första man gör..TAR MAN AVFÖRINGSPROV!!

Den lilla greken mår förträffligt..gladare och piggare för varje dag. Morgonrutinen med att kissa först och äta sen försöker han förändra.. Han ÄLSKAR sitt nya färskfoder han fullkomligt darrar i väntan på servering..hoppar och gnyr för han tycker inte det går tillräckligt fort Ler

Han kopplar av på ett helt annat sätt nu när det är lugnare i magen..inga hakmaskar som biter i den lilla tunna tarmens slemhinna.

Vi tror att det frenetiska tuggandet har orsak i magens oro..han har tuggat för att avleda sig själv..så tror vi.

Olyckligt är att det ihärdiga tuggandet blivit ett beteende och det är ju inte ett dugg konstigt eftersom symptomen i magen hållit på i dryga halvåret.

När Lillgreken är helt överskolad till sitt nya färskfoder ska vi introducera märgben..det har vi ju varit förbjudna tidigare av veterinärerna..men se dom skiter vi i nu..inga att lita på precis, utan nu går vi på magkänsla och fortsätter inhämta information av annat slag än den Strömsholm och Djurkliniken kan erbjuda.

Men visst vore det på sin plats med en ursäkt..Lillgreken hade sluppit lida OM det fastställs att han hade hakmask för ett halvår sedan. Det medicinska fodret tycker jag också de ska sluta berätta om att det är det bästa..ren och skär jävla lögn.. eftersom vi nu förstått att veterinärer runt om rekommenderar alla möjliga andra sk medicinska foder som DET BÄSTA..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar