fredag 28 oktober 2011

Prinsen på ärten..

Tror tröttmössan är en ärftlig företeelse!
Har finbesök sedan igår. Den här gången är det Prinsen som behöver farmor då päronen gör saker som inte passar en Prins..den ena jobbar och den andra har vunnit resa till Istanbul.

Alla mina tre barnbarn är heeelt makalösa på att sova. Aldrig något krångel. Den lilla 2-åriga Prinsen fick åka buss från Köping till Västerås med farmor i går kväll. Vi käkade kvällsmat och sen blev det dags att sova.

Napp och snuttefilt sen tog det inte mer än 10 min..max..så hade han somnat in. Han har sovit hela natten och när älsklingen gick upp för att gå med vovven vaknade den lilla Prinsen till. Vi letade på nappen som bäddat ner sig under kudden och sen somnade han om och sover fortfarande nu 8.30 den lilla Prinsen.

Den lilla greken är mycket otålig och har varit in i sovrummet för att få igång sin potentiella lekkompis men det gav inget resultat..han får helt enkelt ge sig till tåls den lilla hunden.

Idag står skogspromenad på agendan. Galonbyxor och gummistövlar på sen kan vi vara i skogen länge. Jag hoppas inte att den mycket gråmulna skyn tänker släppa ifrån sig ngt regn..tusan så grått det är!

3 kommentarer:

  1. Skogen är det bästa som finns! :)

    Trevlig helg ♥

    SvaraRadera
  2. oppas du haft detsamma min fina vän ♥

    Skogen är bäst..häftigt med alla skiftningar! Lillgreken har precis de färger som är inne i skogen just nu :) han är helt kamouflerad bland alla löv som ligger på marken. Han älskar skogen den lille vovven!

    SvaraRadera