onsdag 5 oktober 2011

Färskfoder,torkad blodpudding och märgben..

Det är lillgrekens nya meny…HAN MÅR FANTASTISKT BRA I MAGEN!! ..Hör ni det NI som har förbjudit allt annat än det där jävla medicinska fodret!
Blev livrädd i förrgår när husse kom hem efter lunchpromenaden och berättade att Stawros varit jättelös i magen..kände hur ångesten började krypa på. Dessbättre var det bara den gången och när jag sen kom på att jag inte tänkt med hjärnan och av gammal vana gett den lilla hunden “godis” vid förmiddagspromenaden bestående av det jävla medicinska fodret som låg i fickan..det är ju det enda han fått och där..i fickan..låg det kvar. Nu är det bortkastat och torkad blodpudding finns i fickan till lillgrekens förtjusning.
Märgben har han fått idag..vilken lycka! ..ett litet..kokt(enl slaktarens rekommendation) eftersom de KAN bli dåliga i magen. Det lär ju visa sig men då vet vi vad det är..och så mycket märg rymdes inte i det lilla benet. Han har burit på benet..och gnagt och tuggat i ett par timmar och nyss slog han ihop ögonen och somnade nöjd bredvid mig i soffan.
Skönt att en pusselbit verkar passa..de andra ligger i en stor hög och ingen av dom bitarna verkar höra till det här pusslet.. för ingen passar perfektLedsen

3 kommentarer:

  1. Tummen upp för att greken mår bra!!

    SvaraRadera
  2. Som sagt..vi har ju ropat hej så många ggr förut men den här gången tror jag verkligen att det är löst..problemet. Han är pigg och bra mycket lugnare..slipper ju dom där äckliga maskarna som bitit i tunntarmen och tycker fäsrkfoder är det bästa som uppfunnits..

    Skönt är det ♥

    SvaraRadera