söndag 2 oktober 2011

Grånyans..

Från fönstret har trädens gröngulrostiga färg en oskärpa. Kontrasterna är långt ifrån klara. Det är precis som någon Photoshoppat eller använt GIMP för att lägga ett Filter>Blur>Gaussian Blur... och bestämt opaciteten till 60-70%. Det är väldigt grått då fuktiga moln hänger långt ner i skyn.

Dagens skogsturne blir inte av eftersom älsklingen är halskrasslig och har feber men lillgreken och jag ska gå på vår vanliga skogstruddelutt i närområdet.

Gårdagens sensommarväder var en upplevelse ute vid Mälaren i naturreservatet Ängsö. Lillgreken tog ett dopp i solens glans och man kan se på hela den älskade voffsingen att han mår MYCKET bättre. Vi håller alla tassar, tummar och tår att det håller i sig efter foderbyte och medicinering men jag blir mer och mer övertygad.

Vi får dock ge det lite tid och inte ropa “HEJ” än..det har vi ju gjort ett antal ggr nu under det halvår som Stawros bott hos oss.
Han firade 8 månader igår den 1 oktober lillgreken och det är nästan ingen som kallar honom för Stawros eller Stawwe utan han kallas kort och gott Lillgreken..den lille grekenRött hjärta

En kopp gott kaffe till..sedan ska jag försöka få lite ordning här hemma. Behöver lite struktur på sakerna och dammet..det är skönare att ha lite yttre ordning när det är lite kaos inombords..gäller att skapa goda spiraler..dvs att livet snurrar i rätt riktning

2 kommentarer:

  1. Önskar en trevlig helg! ♥

    SvaraRadera
  2. Tack vännen♥..jag önskar Dig en trevlig och bra första vecka i oktober♥

    SvaraRadera