onsdag 12 oktober 2011

Den halte och lytte..

Nja..lytt är han ju inte men halt. Rubriken kunde satts till “Den halte lillgreken” för så är det nu..åtminstone halvhalt!

Nyss..vid kissrundan träffade den nu halvhalte.. eller heter det halta..jaja, du fattar..buskompisen Ajax. I den grabbiga leken skrek han till,.. Stawros Lillgrek och något hände..vad vet vi inte men han skrek tydligen tillräckligt högt för att oroa Ajax matte.

Så nu har man då mer att fundera över..husse fick bära hem den lilla älsklingshunden men väl hemma går han ju men..jaa..haltar lite. Tur han inte är en Chihuahua eftersom deras ben är så sköra. Läste någonstans att om en Chihuahua bryter benet rekommenderas avlivning..fy så förfärligt.

Vad vi vet nu är inte benet av, så vi får avvakta och se..när magen lagom har ordnat upp sig…suck!

3 kommentarer:

  1. Men gud, inte det också :(

    Ja, när Fiffi blev biten var det större risk att hon skulle dö av det som de sövde henne med under insättning av dränaget än av blodförlusten och så, usch, avskyr när de måste söva djur :(

    Hoppas det blir bra SNART!

    SvaraRadera
  2. Jaa..vet inte varför det inte kan få vara lugnt för!?!

    Man får inte mer än man tål, sägs det men va fan nu vill jag njuta och ha roligt..inte bara vara orolig, fundera och lösa problem..fan så drygt!


    TACK vännen♥

    SvaraRadera