fredag 21 oktober 2011

Mycket på en fredag..

Ja..det blev i alla fall fredag fast den är ju inte slut än. Det skulle ju vara domedag idag så vi får väl se hur det går Blinkar

Full rulle har det varit..sladdkopplingar..till cykelreparatören..käkat snabbmat..den lille greken Stawros har tokbusat med Picasso Wippet och Maja korthårscollie..jag ska straxt barnvakta sessorna och älsklingen ska klippas och..jaa..vi får väl se hur mycket som hinns med.

Hundleken tog en ende med förskräckelse..mitt i allt det roliga la han sig ner och pep den lilla greken. ONT i höger framtass..samma problem som häromsistens. Förmodligen överanstränger han sig i den vilda leken och sträcker sig när musklerna får jobba som tusan..lite kyla på det och muskelbristning blir då sannolikt. Matte och husse har ordinerat vila..ordentlig vila eftersom han toklekte igår också. Även om det är roligt så kan man ju inte busa så man får ont.

Storsol och höstfärger..vackert är det utanför fönstret. Eftersom vi varit ute mycket vet vi att det är ganska kallt då isen, på vattenpölarna som ligger i skuggan, ligger kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar