torsdag 16 februari 2012

Krångel..

Fantastiskt vinterväder!

Lillgreken är trött idag efter att ha haft träningspass med kompisarna Enzo, Engelsk bulldogg och fästmön Kira Rottis.

Vilodag idag alltså!

Passar bra då jag har telefonsamtal att ringa för den lilla prinsessfamiljen som nu bor i en mögellägenhet där värden uppdragit åt entreprenör att riva. Inte bara på ett ställe utan lite överallt. Möglet som hittats tycker värden att de åtgärdat genom att dammsuga ca 40 cm upp från golvet på väggen där den 2 cm sprickan skvallrar om att det finns mögel.

Fiffigt va..att dammsuga en liten del och sprida porer genom dammsugarutblåset.

Får se om vi kan få lägenheten utdömd att bo i och vi måste också få veta vilket försäkringsbolag som ska stå för evakueringslägenhet..de skyller nämligen på varandra, värdens försäkringsbolag och prinsessfamiljens hemförsäkringsbolag.

Det verkar inte bättre än att man som hyresgäst inte har så mycket till rättigheter när det blir krångel med lägenheten man hyr…TROTS att man betalar hyra!

Vårt eget försäkringsbolag ska också få ett telefonsamtal ang villkoret att lillgrekens försäkring har fått ett tak som avser mag- och tarmproblem eftersom Djursjukhuset Strömsholm “missade” diagnosen hakmask och i stället ordinerade en massa undersökningar som försäkringsbolaget fick betala.

Sjukt.. eftersom lillgreken fick lida i onödan..hade de haft som rutin på Djursjukhuset Strömsholm att ta avföringsprov hade det räckt med det första besöket..MEN det är väl ett sätt för det stora djursjukhuset att tjäna pengar som försäkringsbolaget får betala och den lilla hunden Stawros får lida för OM han drabbas av ngn magåkomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar