onsdag 29 februari 2012

Gammalt (och) skämt..

Ja nog är det ett skämt allt.

Försöker hjälpa prinsessornas familj i historien att få någon hjälp mot den puckade hyresvärden. Det går inte ett dra hela historien men om jag säger att alla som har ngt slags ansvar skyller ifrån sig..så drygt!

Efter dagens inspektion av Miljö och hälsa får det ändå anses dokumenterat att lägenheten har fukt i båda badrummen och varken till eller frånluft. Då förstår ju du också att om det inte finns ventilation och är fuktigt..gissa..vad är det som växer och frodas i den miljön…

Suck..ibland tror jag att jag fötts till att skriva skrivelser och ta reda på saker. Just nu försöker jag komma fram till Hyresnämnden för att ta reda på OM man kan deponera hyra någonstans för det går ju inte att betala hyra till en hyresvärd som hyr ut en lägenhet som inte går att bo i.

Ok..Länsstyrelsen kan man deponera hyra hos.

Jaa..lägenheten är ett gammalt skämt..när miljöinspektören kollade ventilationskapaciteten började hon med att hålla upp en bil hushållspapper bredvid ventilen i köket…vi andra stod som tre fån och väntade på att det skulle hända något..”inte ett liv” skulle farbror Melker sagt..pappersbiten sögs varken in eller ut först sedan kunde man möjligen ana en liten in rörelse och sen en liten UTrörelse. Då började inspektören gapskratta..det bad hon så väldigt mycket om ursäkt för men köksventilationen OCH badrummen ska ha ett kraftigt UTSUG..inte IN.

Fortsättning följer

2 kommentarer:

  1. När vi skulle flytta var det svart av mögel i badrummet varpå värden ber oss tvätta bort det värsta *skrattar* OMG... :/

    SvaraRadera
  2. SKITVÄRDAR :@..dessutom är han..förvaltaren..riktigt jävla oförskämd och patronizing (finns ingen bra översättning av det ordet)

    :/..tvätta bort...joo tjena!

    SvaraRadera