fredag 9 mars 2012

ÄNTLIGEN FREDAG..

Ett litet snötäcke har lagt sig utanför fönstret.

Snälla Gumman Tö skynda fort och slaska bort vår snö!

gumman tö

I dag ska den lilla greken få ägna sig åt en av sina favoritsysselsättningar ..åka buss! Vi ska på en liten turne hunden och jag.

Vlt (papperstidningen) skriver idag om en annan hyresgäst som hyr bostad av samma värd som prinsessornas familj. *ruskar på huvet* En mängd olika skador visas på i lägenheten och det värsta är nog elen..ihoplappade ledningar eller på beskrivningen tycker jag det verkar som lösa sladdar som hänger lite hur som helst och är dragna hur som helst. BRA Vlt att ni skriver om eländet.

En liten uppföljningsnotis av vad som framkommit vid inspektionen i Prinsessfamiljens bostad av den entreprenör  som värden anlitat..redovisar att de inte hittat något mögel.

hmm..åtgärder som värdens entreprenör redovisar i protokoll:

Eftersom de rivna tapeterna hade mikrobiella skador har väggen tidigare varit fuktig där. Man kan misstänka att det då även var fuktigt i golvet intill den fuktiga väggen där det ligger 2 lager matta.
· Slipa bort tapet och spackelrester från väggen mot badrummet ca 0,5 m upp från golvet.

· Riv mattan på golvet i sovrummet, lim och spackelrester slipas bort.
· Vid rivning bör arbetsområdet vara satt i undertryck för att undvika att sprida skadat material till intilliggande rum.
Badrum 2:
· Gör en ny kontroll av taket om ca 2 månader. Är där fortfarande höga fuktindikationer i samma område slipas färgen bort och bjälklaget avfuktas innan ommålning. Om det fuktiga området har
blivit större finns förmodligen en ny skada i badrummet ovanför.
· Om man vill kontrollera luftkvaliteten i lägenheten efter att skadan åtgärdats bör det ske minst 6
månader efter renoveringen.

Ganska solklart att Prinsessfamiljen fattat rätt beslut att lämna den dåliga miljön i lägenheten! ..eller hur?

1 kommentar: