söndag 8 augusti 2010

Räkna timmar..

Söndag morgon och väldigt behagligt i förtältet. När jag tittar ut i trädgården så syns det tydligt att hösten börjar närma sig..det är inte många blommande växter i rabatten längre..gullris..violerna som har blommat sen i slutet av maj..och en stor vit vacker ros som har sin finaste dag idag.

Den senaste tidens väta har gjort att blomlådorna spretar lite väl mycket men så brukar det vara när hösten nalkas.

Hösten ja, den blir ju spännande (hoppas jag). I morgon måndag inleds den nya terminen och dit kan man räkna timmarna nu. Knappt 5 månader kvar på projektet jag jobbar i..om det inte blir förlängt men det börjar bli hög tid att söka nya vägar och nya jobb. Såg på Platsbanken.se att de söker IT-pedagoger till Umeå universitet..lite långt att pendla. Det var någon som sa att det tar 18 timmar enkel resa med tåg så åka hem på fredag och tillbaka på söndag funkar inte! Har man turen att bo i Umeå så kan man alltså söka jobb på universitetet.

Hittade också ett datautbildningsjobb i Malmö..snarast stod det för utbildning v 38-39..funkar inte...men men det kommer säkert att dyka upp något alternativ!

Så..får se vad jag ska hitta på dagen idag..det finns ett gäng nyttiga saker kvar på semesteragendan men inget som verkar så himla kul att ta tag i idag så..armarna i kors kanske!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar