söndag 22 augusti 2010

Sköna söndag..

På resande fot har vi varit sedan lunchtid. Kom hem för en stund sedan och har haft en fantastisk dag med besök hos våra ekologiska vänner på Bovallen..fantastisk lunch i Engelsberg med besök i Skulpturparken - en väldigt annorlunda utställningsarena..häftigt!

Kollade e-posten efter hemkomst och hittade ett mail som guidade till rätt ställe för morgondagens audition..jösses vad nervöst men han skrev själva körledaren att alla har överlevt denna prövning och det känns ju skönt:)

Det är bara hoppas på att alla grodor och spänningar håller sig borta från halsen och stämbanden till prövningen är över och då..sen ..efter så får jag nog gå på en liten shopping..tror jag..det nog alldeles bestämt något jag kommer att behöva ha..en liten belöning alternativt en liten tröst..men lite shopping tror jag bestämt det kan bli!!

Jaa..det var den helgen..innehållsrik och trevlig i trevligt sällskap och oj vad folk vi träffat ..många nära och kära..det känns bra!

3 kommentarer:

  1. Håller tummarna!!! Spännande!

    SvaraRadera
  2. Tackar och håller med!!

    Detsamma..vännen!! Kram<3

    SvaraRadera
  3. Hur gick det, hur gick det, hur gick det????? *Hoppar av nyfikenhet* (okej, det var lite överdrivet en dag som denna :-)

    SvaraRadera