måndag 5 december 2011

Ischias..

Suck..vaknade med kraftigt skitont i ryggslutet och ner i benet. Båda händerna har domnade fingrar..dock inte samma..tumme och pekfinger på vänster hand ..lillfinger och ringfinger på höger hand.

Har haft  Ischiassymptom till och från sedan skärtorsdagens  morgon men när man läser på  vårdguiden står det att Ischiassmärta försvinner oftast stegvis. Det står också att om smärtan håller i sig mer än två-tre veckor ska man söka läkare men den raden har jag inte läst Blinkar

Motion ordineras och den ordinationen har jag iaf följt. Nu när man har hund får man ju en väldig massa gratismotion och det märks på vågen som säger att vikten minskar i samma takt som hunden är gammal ..10 kg=MVG!

Det är ju inga finpromenader jag går precis utan snarare riktiga motionspass för den lilla hunden med de korta benen är en snabb och ivrig liten hundkille som gärna och ofta går fort.

Får lov att bli lite spikmatta nu för att se om jag får loss på nerverna till händerna..det är obehagligt att inte ha riktig känsel.

Det är ju bara att inse..”gammeln” har satt in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar