tisdag 27 december 2011

Så fick man “munnen full”..

God fortsättning!

Tisdag den 27 december 2011 berättar almanackan nere i datorns högra hörn.

Det verkar som den förfärliga blåsten håller på att avta lite..inte samma intensitet precis hela tiden, men blåser gör det ..rejält.

Efter att jag igår konstaterade att “det verkar som alla hundar,  utom den stora lilla greken, har ätit en massa olämpligt under julen!” så fick jag ganska omedelbart “munnen full”. Man ska inte göra såna uttalanden utan bara vara tacksam.

Vi hade träffat ett antal hundar som hade “sprutbajs” och det hade inte vår lilla vovve.

Vid vår långpromenad i går fm hittade han ett “äckel”. Det var tredje gången han hittade samma “äckel”! Första gången så ställde jag foten över och fick hunden att lämna vad det nu var för något. Andra gången så kastade promenadkompisen “äcklet” upp på ett tak och då var det ur världen tills det nu har töat och “äcklet” har således glidit ner från taket och låg där tillgängligt IGEN!

Jodå..även den  här gången fick jag hunden att avstå men han hann nog få i sig lite snuskbakterier med påföljden att han kräktes i går kväll. Ville inte äta nu på morgonen och han ser allmänt moloken ut.

Det är första gången sen vi började utfodra hunden med färskfoder som han inte vill äta. Försökte med Canikur och inte ens det slank ner. Det är väl bara att avvakta och se om den lilla hundkroppen får ordning på bakteriebalansen.

Visst är det märkligt!?! ..att man hela tiden ska ha något att fundera över!

2 kommentarer:

  1. Det ena avlöser det andra hela tiden... :S

    Kram och god fortsättning ♥

    SvaraRadera
  2. Hela tiden sa Bull :)

    Detsamma vännen och nu börjar vi hoppas på ett BRA 2012 ❤

    SvaraRadera