onsdag 30 maj 2012

Fruktansvärt illamående..

Nejdå..inte gravid men det var vad syrran (sjuksköterskan) frågade när jag fick kontakt med vårdcentralen i går. Snart 53 men det är väl en rutinfråga som måste ställas!

Smidigt..behövde inte ens lämna något prov utan antibiotika epostades den för apoteken nationella brevlådan och jag kunde cykla till närmsta apotek och hämta.

Furudantin har jag käkat en antal ggr förut men jag har aldrig mått så jäkla illa av det förut..USCH! Redan efter andra tabletten kom vändningen och nu är det bara tre dagar kvar att må illa!

Här har varit pådrag kan man säga. Jag trodde polishelikoptern skulle landa här på tomten alldeles nyss..de flög så jäkla lågt att JAG  såg polisgubbarna som satt i! Rån mot guldfynd..yxrån! Idioter!

Jag fick sudda nu för de detaljer jag just skulle avlämna får jag hålla för mig själv!

Garderoberna är färdigmålade och grejerna har flyttat in .Dörrarna är kvar att måla men det blir när jag tapetserat och målat väggarna..det är lite oklart med vilken färg dörrarna ska målas i. Fint och fräscht kommer det bli..men det är FAAN vilken tid det tar!

Nu blir det sängen! Älsklingen ska gå ut med hunden..måste kissas..och så ska det springa yxrånare i omgivningarna..IDIOTER Arg

5 kommentarer:

 1. Dramatik!
  Undrar om det kan vara samma som yxrånade Guldfynd här för nån vecka sen?!

  Krya på dig!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. SUCKAR!! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt mina fina vänner Nicole och Linda!!

  Jag skulle publicera Era kommentarer så klickade jag på RADERA..

  Men Jaa Nicole IDIOTER♥

  och
  Tack Linda♥ Visste inte att det varit yxrån i Enköping men det kan ju mycket väl vara samma puckon..3 st klädda i vita overaller med mask alternativt keps tydligen svårt för vittnen att avgöra:O

  SvaraRadera
 3. *skrattar* Så kan det gå :P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. ..När inte haspen är på ;)

   Men nu gick det bra♥ :)

   Radera