onsdag 9 maj 2012

ReDog of Sweden..

Onsdag och regn. Det behövs! Både för naturen och för allergikerna som behöver lite andrum i allt nysande eftersom pollenhalterna är de högsta på flera år.

Grönskan är påtaglig och just den här tiden är vackrast på hela året..den skira gröna färgen som dominerar naturen just nu ger kraft och levnadsmod.

Gårdagens vaccination av den lilla hunden gick bra som du säkert förstått och inga biverkningar har visat sig.

Vi har ju hittat BÄSTA stället för hundhälsa ..

Redog

REKOMMENDERAS VARMT!!

De är så trevliga och det är så enkelt allting..inget krångel och inte alls som på andra ställen som idkar frisk- och sjukvård av djur. ReDogs rehabilitering har väldigt gott rykte..de är kunniga!

Den lilla perfekta hunden Stawros ÄLSKAR att gå till ReDog! Trots att de har räfflad plåt vid ingången och dörrar som öppnas av sig själv knallar han svansviftandes rakt in..utan att tveka! Vi går dit en gång i månaden och klipper hans klor..drop in! 60:- kostar det och för ett blindstyre som jag är det riktigt billigt! Fort går det och den lilla hunden tycker det är ganska mysigt att bli ompysslad av de snälla tjejerna.

Gårdagens vaccination föregicks av veterinärkontroll och efter klipptes klor..hela kalaset kostade 455:-..det tycker jag är ett mycket bra pris om man jämför och det har man ju lärt sig nu att man måste göra.

MYCKET NÖJD KUND!!

I dag..i skydd av regnet ska jag fortsätta packa böcker. Måste ha något att göra i väntan på posten..förhoppningsvis kommer det levereras ett grönt paket som varit på resa sen igår..

Nicoles paket

DET ÄR SÅ SPÄNNANDE och jag hoppas posten kommer tidigare än den brukar…

5 kommentarer:

 1. SKITPOSTEN..det var inte med idag :(( jag hoppas de är förstiktga med det på posten!

  SvaraRadera
 2. Dumt att jag inte skrev "ömtåligt" på det, hade inte en tanke på det... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det är någon fara..den sover nog nu i mörkret och blir glad när ljuset visar sig i morgon :)

   Radera
 3. Vi hoppas det, tänk om den inte kommer i morgon heller... :(

  SvaraRadera