måndag 14 maj 2012

Gott försök..

Måndag och som vanligt gick helgen fort.

För tredje helgen på raken har vi bevistat återbruket med ETT HELT LASS med grejjer..skönt! Alla böcker är packade och idag ska den sista sorteringen av papper bli klar..sen är det klart för målning!

Vädret är märkligt! Sitter här och tittar ut på den fantastiska grönskan och termometern visar 19° . Det är molnigt men termometerinformationen talar om att det är varmt. Så går jag ut på baksidan och konstaterar att det är kallt och blåser halv orkan.

Växterna som stått inne..länge..behöver komma ut för att inte bara växa mer på höjden men i ett försök att sätta ut chilin igår förstod jag snabbt att det inte gick. Inom loppet av 10 minuter slokade plantorna och jag trodde att allt var förgäves. Som tur var repade de späda gängliga växterna sig så fort de fick komma in i värmen igen.

chili

Paprikan från ifjol verkar mer tålig..den har sovit ute i natt..

paprika

Jaja..ett gott försök men som vanligt är det tålamod som krävs!

Två små busktomater levererades över staketet av den snälla grannen som sår alla möjliga frön inför sommarsäsongen  och ..som vanligt..uppstår nu problemet “vad ska jag sätta dom i?” krukor och hinkar är nämligen upptagna. Ett kärt besvär att lösa..klart dom får någonstans att bo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar