lördag 14 april 2012

En mycket bra dag..

var den här lördagen den 14 april!

Projekt sovrum är i mål!!!!! De sista detaljerna..sänglamporna..har fått el och svarta runda knappar som sitter på väggen diskret placerade under sänggaveln..så jäkla bra det blev! Nu sitter jag här och väntar på att mörkret ska lägga sig så jag får se om ledeffekten blir som jag tänkt mig.

Hela dagen har varit bra. Prinsessorna har fått en vägg så de har fr o m nu ett var sitt litet gulligt rum. En var sin dörr och när väggarna sen blir målade så blir det så fint..så fint!

Haha..neej..jag har inte varit där och spikat vägg men jag har varit nyfiken och varit och tittat två gånger Ler

Tvättat lite..dammat lite och ordningen börjar så smått bli återställd. Det är bara två veckor kvar tills vi får ett rum till ..WOWWOWWOW! Då är det yngsta prinsen som flyttar in i den första egna lägenheten och då försvinner en massa möbler från rummet han bott i tidigare och sen är det dags för rust..igen! Dock inte lika omfattande som sovrumsprojektet och trots att vi lagom är klara med det så känns det roligt att ta sig an det blivande arbets/gästrummet.

Vi har kommit överens om ..älsklingen och jag..att den

 1 maj 2012  är DEADLINE för alla som har saker här hemma! Har man inte tagit hand om sina ägodelar eller sånt som man kan tänkas vilja ha så..långnäsa!! Då är det nämligen så att alla GREJER som inte är våra..Tjing tjong..åker till återbruket eller Stadsmissionen!!!

Så..om du vet att du har GREJER som är magazinerade här hemma och om du vill ha dem kvar..då behöver du göra något före ovanstående datum Blinkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar