måndag 9 april 2012

Planlöst..

kommer den här annandagen att rulla på. Finns alltid att göra och vi inväntar krokar till sänggaveln..eventuellt idag. Annars ska det nog inte ske så mycket..sova middag kanske, för tredje dagen på raken!

Har ett litet IT-uppdrag som ska utföras och sen är jag grymt nyfiken på hur arbetet ter sig med Prinsessornas nya vägg som ska sättas upp i nya lägenheten så de små sessorna får ett var sitt litet rum.

Blir inte aktuellt för “tapetserarfarmor” att göra en insats i rummen den här helgen men sen ska det tapetseras och/eller målas..fint det kommer bli!

djinn

Gnider lite på lampan för att önskan om ett riktigt varmt vårväder snart ska verkställas. Vill ut och pula i trädgården men det ska vara skönt och roligt..inte kallt och besvärligt. Besvärligt blir det om det är kallt eftersom jag nu råkar vara en fryslort och den stela gamla farmorskroppen behöver värme för att funka på topp!

Har inte sett några nyheter på hela helgen så en nyhetssändning får det nog också lov att bli fram på kvällskvisten.

Det är som sagt inga problem att fylla dagarna med innehåll trots att man inte har en utstakad plan så här på morgonen.

Så..sista dagen på påskhelgen som kändes sååå lååång i torsdags. Fort gick det kan man säga med facit i hand. Den största behållningen är att jag fick rå om hela den stora familjen i fredags..umgås med älsklingen flera dagar på raken utan avbräck för jobb..och att få sova middag på “på hotellet”.

God fortsättning!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar