onsdag 1 september 2010

Allt möjligt..

Precis som rubriken förtäljer händer det allt möjligt. Tandläkarbesök..Prinsessans har haft örvärk så trumhinnan gick sönder..lillPrinsessan har grönsnuva..utfrågningar av partiledare på Svt..höstväder och så är det ju processen som drygar allt jämt och en massa annat händer och sker.

Tandläkaren..jaa vad säger man..en planerad rotfyllning av en 6-årstand skulle påbörjas igår. Jahaja..en ny liten röntgen visade att det över sommaren blivit infektion i en av tandens rötter. Två alternativ uppstod..påbörja rotrensning under antibiotikabehandling ELLER dra ut den 46 åriga tanden med tre rötter. Eftersom det inte kunde garanteras att det hela skulle bli bra så uppdrogs den fantastiska tandläkaren att ta bort den.

Bedövning (den spred sig upp i gommen och ner i halsen så jag kände inteatt jag andades..obehagligt som tusan)..klyvning av tanden på 3 eftersom det var tre rötter. del 1 och 2 togs bort utan större påfrestning..del 3..tanddelen med infektion satt som tusan och tandläkaren fick jobba rejält. till slut tog hon i "allt hon hade" och märkte inte att donet som användes låg lite emot tanden bredvid ..PLOPP som Lina i Emil i Lönneberga sa..for fyllningen ur tanden bredvid!

Olycksfall i arbetet sa tandläkaren och fixade ny fyllning till ingen kostnad..vilken tur!!

Jaa..det får räcka för idag..trött som man blir av dryga processer men jag tror att den största delen av väntan är över..har väntat drygt hälften kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar