söndag 26 september 2010

I jobbsökarbranchen..

så är det då snart slut på helgen som gått rasande fort som vanligt!!!

Jo då..har suttit vid datorn en del för nu har det då åter blivit dags att söka jobb..nya utmaningar. Tråkigt är att det är så få utmaningar som står till buds. Hittat ett som ska sökas..därav det flitiga datoranvändandet idag. CV har börjat snickras på..nja bara smärre justeringar men det tar lite tid at fila till ett personligt brev när man som jag är KRITSKT GRANSKANDE av brevets innehåll.

Har inte mycket till inspiration att söka jobb men efter nyår är det ett faktum. Breddutbildningen av personalen i Landstinget Västmanland är slutförd.

Jodå självklart har de behov av ett gäng IT-pedagoger men det förstår de inte själva sen ska dessa IT-pedagoger finansieras med skattepengar som behövs till att korta väntetiderna i vården.

Jodå..om vi IT-pedagoger fick ett uppdrag att vara ute i verksamheten och hjälpa till med att fila rutiner så att användarna kan använda den digitala journalen Cosmic på rätt sätt så skulle väntetiderna kortas..med automatik men varför ska man gå de enkla vägarna när man kan starta nya kostsamma projekt för att angripa problemen?

Behöver du en ambitiös IT-pedagog till något roligt uppdrag så hör av dig..jag är ledig fr o m 1 januari 2011!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar