onsdag 23 november 2011

Hallå..är det natt eller…

8.05 och mörkt ute..jättemörkt..otäckt mörkt!

Tur att adventen kommer på söndag så det varde ljus i form av stakar, stjärnor och blockljus.

Var på en liten turne till Prinsessornas residens igår kväll och jösses vad folk har tjuvstartat men advent. Jag förstår dom ..för det är ju så jäkla mörkt så det är verkligen befogat med extra ljus.

Prinsessorna ja..de fickdiagnosen halsfluss förra veckan men se när farmodern igår fick titta närmare på underverken så är hon ganska säker på att de borde ha diagnosen scharlakansfeber..den typiska blekvita ringen runt munnen och Storprinsessan beläggning på tungan som förmodligen kommer övergå i smultrontunga..hon såg riktigt sjuk ut den tåliga Storprinsessan.

Prinsessan..modell mindre.. var betydligt piggare men hon ligger före i sjukdomsförloppet..hon hade prickar och feber förra veckan och har fått antibiotika så det hela är väl på tillbakagång. Halsfluss och scharlakansfeber orsakas ju av streptokocker så det är väl inte så konstigt om doktorn tagit fel.

Vi får se vad som händer under dagen då det blir ett litet återbesök hos den diagnossättande doktorn..Storprinsessan behöver nog också en dos antibiotika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar