söndag 15 maj 2011

Bra val..

Att fixa trädgården igår! Idag står…..

 

Ja så började inlägget jag inledde i morse..det fick hastigt avbrytas! Det är så när man har hundvalp..man får avbryta både det ena och det andra och faktiskt mest hela tiden.

Var hemma hos Prinsessorna på eftermiddagen för att få ett avbrott i att vara matte och vara farmor i stället. Det är faktiskt väldigt mycket enklare att vara farmor. LillPrinsessan kröp fram till det ganska nyinköpta vitrinskåpet och prinsessmamman sa “AJAJ” ..hämtade LillPrinsessan därifrån och den lilla sessan varken morrade eller toknafsade i händerna ..såå himla smidigt med barnLer

Han är go den lille Stawros också “Voff” säger han och det kan betyda olika saker men när han voffar för att komma upp och sitta i knät..då är det hög mysfaktor!

Jag är förmodligen inte tillräckligt tydlig, fast jag tycker det själv, så den här veckan är det mental fokusering på att vara tydlig och bestämd matte som gäller. I första hand gäller det bitandet ..fel..nafsandet av iver i händerna så blodvite uppstår och så kan vi inte ha det. Jo då..jag har provat diverse tips..skrikit AJ ..bitit tillbaka i örat..nupit i läppen men lyckas inte mer än tillfälligt få valpen att förstå att det är OLAGLIGT att nafsa hårt i händerna!

PÅT BARA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar