fredag 20 maj 2011

Mycke nu..

Mygg..valpen som hade somnat skäller på motorcyklarna som far förbi..rubriker om kungen och jordens undergång.

Skulle rubriken ha varit SVERIGES UNDERGÅNG skulle jag trott på det men jag tror nog att det som sker det sker man varför just i morrn?

Kungen kan väl få vara ifred!! han är väl bara en vanlig människa.. eller väl..han ÄR en vanlig människa jag har ju träffat både kungen och drottningen och skakat hand och de kändes helt vanliga.

Myggen är värst tycker jag! HATAR mygg. Jag sitter ute vid ett alldeles för högt bord och insuper kvällsluften och jag har förstått att det är slut på friden..dom har kläckts nu myggen.

Ska inte ignorera dem som jag gjorde förra sommaren..då fick jag 20 stycken infekterade jättemyggbett på benen efter att jag suttit ute och datat..jag fick nästan gå till doktorn med de stora såren som blev..ruggigt.

I dag var en spännande dag. På förmiddagen gick jag och valpen vilse Nja..jag gick vilse och valpen följde snällt med. Jag fick iaf reda på att lillgreken klarar långa promenader och jag kan verkligen inte förstå hur jag kunde gå vilse i vår inte allt för stora skog Ler

På eftermiddagen träffade jag en väninna som förut hade en hund..nu hade hon tre! Till Stawros förtjusning fick han tokleka och han fick också i den hårda skolan tillrättavisas av en av hundarna . Han försökte klättra i hierarkin i hundflocken och se det gick inte!! När Stawros började jucka på hanhunden fick han utstå en kraftig smäll så han damp i backen rejält. BRA tycker matte eftersom hon tycker det är svårt att veta hur man gör bäst. Stawros fattade direkt .la sig på rygg och låg helt stilla..häftigt

Japp thats all for now..ska krypa upp i soffan och njuta av närheten med älsklingen ifall jorden går under i morrnLer

3 kommentarer:

  1. Man kan gå vilse i ett villa område med ;) Det har jag gjort, alla villor såg likadana ut och jag gick o gick och gata upp o gata ner allt likadant ;) Kul att han får mycket socialisering med andra hundar så han snabbt lär sig att leka o inte klättra ;) En bra dag låter det som, förutom myggen då.. De kan man gärna vara utan!

    SvaraRadera
  2. Detsamma på Er..Trevlig helg ♥

    Men det är lite otäck känsla..att upptäcka att man är vilse och inte ens veta vilket vädersträck man bor åt O

    Han är social till tusen!! Tycker allt och alla är jätteroliga

    Vi träffade en valp som var lika gammal som Stawros..skithäftigt att se dem leka på samma villkor. De var helt tysta och bara rullade runt i en hög♥

    SvaraRadera