måndag 2 januari 2012

En säger si, en annan så..

Måndag 120102.

Snön kom och försvann. Ja, det vill säga, den är väl borta innan kvällen. Gummistövlar blir dagens fotklädsel för vätan men det är också så jäkla halt att det inte skulle sitta i vägen med isdobbar.

Idag ska jag ta kontakt med handläggaren på Arbetsförmedlingen. Eller försöka är väl bäst att säga. Hon lovade att höra av sig med information som jag krävde att få vid min senaste träff den 1 december 2011 men så klart..det är ju bara den 2 januari 2012 nu så jag har inte så stora förhoppningar att hon har HUNNIT ta reda på vad som gäller.

Det har däremot syrrans handläggare på Arbetsförmedlingen gjort. Joo..för min räkning! Syster har tom fått skriftlig information skickat till sig så jag vet redan vad som gäller.

På Arbetsförmedlingen jobbar det alltså handläggare och sen vistas där handläggare. De bestämmelser och regler vi arbetssökande  informeras om varierar (milt sagt) beroende på vilken handläggare vi begåvats med.

Mitt förtroende för Arbetsförmedlingen är lika med obefintligt och jag vidhåller att kolossen AF ska läggas ned.

Neej..jag ska inte gå igång på fenomenet och det bara av den anledningen att det inte är konstruktivt..man kan inte förändra myndigheten AF som har överlevt sig själv.

4 kommentarer:

 1. "och sen vistas där handläggare." *skrattar* ;)

  Kram :)

  SvaraRadera
 2. jaa..hon kan ju inget..inte skriva ut ett papper på skrivaren..vet inget..kan inte ringa ..kan inte maila..vet inte att "min bokade tid är min" utan då svarar hon i telefonen som ringer.."det KAN ju vara ngt viktigt när det ringer"..säger hon!
  Så jaa..vistas där..kanske praktikant..vem vet !

  SKITAF :@

  KRAM

  SvaraRadera
 3. *skrattar* Praktikant med all säkerhet :D

  SvaraRadera