fredag 27 januari 2012

Fest i parken..

Jag var på fest igår kväll.

Västerås Science Park hade bjudit in till fest i Parken. I en stooor industrilokal nere i kopparlunden hade en folkpark byggts upp.

Dansbana, där Ackes poporkester spelade covers från 60-talet… på klassiskt maner kunde man kasta ner burkar med boll ..slå i en spik på tid ..kasta boll i hål med olika svårhetsgrad. Bänkar, bord och en massa björkar hade arrangerats att likna miljön i en folkpark. Självklart fanns ett korvstånd också. Mycket välarrangerat!

Det var de företag som är medlemmar i VSP som hade bjudits in att nätverka ..hmm eller säger man nätvärka kanske..den var klurig om man tänker efter Ler Trevligt var det iaf!

Det blev inget nattsudd alls och det var skönt att komma hem ganska tidigt.

Bra att få lite avbräck på tillvaron som arbetssökande. Ska försöka släppa hela grejen fr o m nu och över helgen. Det är ju bara min energi som går förlorad över att Arbetsförmedlingen inte gör sitt jobb och tänker man logiskt så är det ett för dyrt pris att betala och jag har gjort mitt bästa för att komma i kontakt med myndigheten för att något ska hända.

Ska försöka göra lite nytta istället och behandla stressutslagen i ansiktet så frisk luft och långpromenad med greken känns som rätt medicin.

1 kommentar: