onsdag 31 augusti 2011

Inte så kaxig..

Dagens huvudattraktion, kastrering av den lilla greken, har utförts av en fantastisk veterinär och hans assistent i Enköping.

Matte har lugnat ner sina nerver nu när vi väl är hemma och har intagit den röda soffan som bäddats med plastad frotté och frottéhandduk över. Matte tycker det är jobbigt med narkosen eftersom tillvägagångsättet är detsamma som i ett annat skede i djurlivet och det har hon varit med om några gånger.

“Det har gått jättebra” sa veterinären och medans hundkillen var sövd fixade dom klorna på en och samma gång..slipade!! Vilken fantastisk service och det var inte tal om att det kostade extra.

Vi hoppas inte det blir så många fler veterinärbesök men om..då kommer vi åka till Enköping!!

Jaha..en liten tamponad fastsydd med två stygn på såret för att förhindra blödning..den ska matte och husse ta bort på fredag..med stygn och allt Förvånad

Tratt som synes..antiinflammatorisk medicin, 1 tablett 2ggr /dag i 10 dagar..och efter 10 dagar ska stygnen tas bort..även denna gång av matte och husse Ler..JESUS!

Nu ska vi vila HEEELA KVÄLLEN i älsklingssoffan. Det kommer att serveras blåbär lite senare!

4 kommentarer:

  1. Vilken stor fåntratt :( ♥

    SvaraRadera
  2. Liten då! =(
    De brukar dock repa sig snabbt. Efter några dagar var Bellman pigg pigg och ville göra saker han inte fick ex springa. Den tiden var mindre kul, han ville ju så gärna men stygnen kan ju gå upp.

    SvaraRadera
  3. Fåntratt ja, de hade slut på modellen som skulle passa så den är för stor. Det gick inte med den mindre modellen de hade för då kom han åt att slicka med den långa tungan. Vi ska försöka ordna rätt storlek under dagen.

    Just nu känns det som en evighet med 10 dagar rehab men han är sååå duktig vår lilla Grek♥

    SvaraRadera