onsdag 21 juli 2010

Mjölkfot..

jaa..vi har nästan skrattat ihjäl oss åt  den minsta systerdottern i dag. Hon är verkligen go och gla babyHannaha..och rolig! Linslus så liten hon är för när kameran kommer fram är hon helt med på noterna och lägger an någon nyuppfunnen min som blir mycket bra på foto.


I present överlämnades idag ett par fantastiska limegröna skor av typ Converse och det företogs en liten provning..det är där mjölkfotsuttrycket blev tydligt för babyHannahs runda goda veckiga mjölkfot fick helt enkelt inte plats i den nya skon! Moster provade..mamma provade..pappa provade men icke foten var helt enkelt för rund och god!

Centrumturnén här i Stenungsund får återupptas vid ett senare tillfälle för Prinsessan hade då rakt inte så stor lust till shoppingrunda..hon hade ett eget litet projekt hon ägnade sig åt nämligen att uppsöka alla toaletter där nere i centrum "jag är kissnödig farmor"..eller Ewa som hon kallar mig nu. Stup i minuten skulle hon göra det hon behövde och jag tror hon tyckte det var kul att kolla in de offentliga toaletterna.:)

Nu har lugnet lagt sig ..alla barnen sover och en trött gammal farmor/moster ska också ta sängen på ryggen nu!

Ses i morrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar